注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

英海听涛

启用你的听觉,更自然地感受更辽阔的世界。——用进废退!

 
 
 

日志

 
 
关于我

喜欢科学,偏爱自然科学。也喜欢技术,儿时喜围观打锡壶的和锔盆锔锅的。当过工人,当过兵,第二故乡是湖南、广西和广东。

网易考拉推荐

ARRL在线资料库  

2015-01-22 10:45:51|  分类: 业余无线电 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
 

在几个月的计划之后,ARRL的在线资料库现在开放了。这个在线资料库是一个免费的教育性演示文稿和口述历史的资源库。其目的是帮助保护业余无线电历史和用于俱乐部及个人教育。这个资料库初期将包括三个主要内容:可以用于俱乐部面向大众的集会或其他公共演示的PowerPoint演示文稿;关于业余无线电的PDF格式的普通教育材料以及业余无线电爱好者口述的个人从事业余无线电活动的经历。当前该库的内容包括数字通信模式操作、短波基础和阻抗匹配的演示文稿。

——《ARRL音频新闻》,美国无线电中继联合会 2015/1/16

(ARRL等于美国的业余无线电爱好者协会。这个资料库是要由广大爱好者们来充实完善的。网址www.arrl.org/library)

(03m56s)After several months of planning, the ARRL Online Library is now live. The Online Library is a free repository of educational presentations and oral histories. It is aimed at helping to preserve amateur radio history and to educate clubs and individuals. The library will initially consist of three major areas: PowerPoint presentations that maybe used in club meetings for outreach to the general public or for other public presentations; PDFs of general educational material about amateur radio and oral histories of radio amateurs describing their personal experiences with amateur radio. Current content include presentations on operating digital modes, HF basics and impedance matching.

-- ARRL Audio News, ARRL 2015/1/16

  评论这张
 
阅读(40)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017