注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

英海听涛

启用你的听觉,更自然地感受更辽阔的世界。——用进废退!

 
 
 

日志

 
 
关于我

喜欢科学,偏爱自然科学。也喜欢技术,儿时喜围观打锡壶的和锔盆锔锅的。当过工人,当过兵,第二故乡是湖南、广西和广东。

网易考拉推荐

美国人眼中的网络战  

2012-05-23 21:00:43|  分类: 科学与技术 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

克拉克:如果一个国家有高级的网络战能力,他们能在美国全境干诸如让火车脱轨之类的事情;他们能干类似于停电之类的事情,不只是仅仅切断电源,而是严重地损坏发电机,让你花费几个月才能更换好。

主持人:这位是理查德-A-克拉克,曾在布什和克林顿总统任上担任反恐和网络安全顾问。

克拉克:他们能干类似于引起输油管爆炸之类的事情;他们能通过迷惑航空公司的___系统而使飞机不能起飞。他们能立刻就干所有这一切。

——《文献档案 / 下载的危险》 (1),英国广播公司 2012/5/1
听原话:

听写文稿:

Mr. Clarke: If a nation had sophisticated cyber capability, they could do things like derail trains across the United States. They could do things like cause power blackouts, not just by shutting off the electricity but by permanently damaging the generators that would take months to replace.

Host: That's Richard A. Clarke, former counter-terror and cyber-security advisor under Presidents Bush and Clinton.

Mr. Clarke: They could do things like causing gas pipelines to explode. They could ground aircraft by confusing the ___(?) vision systems of airlines. They could do all of this (these) at once.

--Documentary Archive / Danger in the Download (1), BBC 2012/5/1

  评论这张
 
阅读(55)| 评论(7)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017