注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

英海听涛

启用你的听觉,更自然地感受更辽阔的世界。——用进废退!

 
 
 

日志

 
 
关于我

喜欢科学,偏爱自然科学。也喜欢技术,儿时喜围观打锡壶的和锔盆锔锅的。当过工人,当过兵,第二故乡是湖南、广西和广东。

网易考拉推荐

多能的海草  

2012-05-15 20:24:30|  分类: 环境与农业 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

       今天我们向大家介绍一种庄稼,它可以用于化妆品、肥料、啤酒和巧克力奶,并且可能在未来养鱼业中占据很大部分,后面我们要在节目中详细介绍海草的多样魅力。

       ……

       一种养殖海草的新方式可能引起三文鱼养殖方式的革命。联合国说为增长的全球人口生产足够多的蛋白质,养鱼是必要的,但是用什么东西喂这些鱼是个问题。如今,爱尔兰国立大学的研究者说在绳索上养殖海草可能为此提供答案。
       ——《今日农业》,英国广播公司 2012/5/4

       听原话:

听写文稿:

       Today we introduce you to a crop used in cosmetics, fertilizer, beer and chocolate milk and, which could now be a big part of the future of the fish farming industry, more on the diverse charms of seaweed later in the programme.

       A new way of farming seaweed could revolutionize the way farm salmon was produced. The UN says fish farming is essential to produce enough protein for a growing global population, but feeding those fish has been a problem. Now researchers at the National University of Ireland say farming seaweed on ropes could provide the answer.
       –Farming Today, BBC 2012/5/4

  评论这张
 
阅读(68)| 评论(2)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017